8 NASVETOV, DA ZRAV NAČIN ŽIVLJENJA POSTANE DEL VAŠEGA VSAKDANAZdrav življenjski slog ni le prehodno obdobje v vašem življenju, ampak mora postati del vašega življenja.


Zato se z Badass Bejba ekipo trudimo, da vas opremimo z vsemi potrebnimi nasveti, podporo in motivacijo, da lahko spremenite svoje navade na bolje in da boste nov življenjski slog lahko vzdrževale za zmeraj.


Prav zato smo veseli, da se punce vedno znova vračate k nam in našim programom, kjer dosegate zares neverjetne rezultate.


Da bi se premaknile iz vsakodnevne rutine in naše življenje spremenile na boljše je potrebno veliko trdega dela, discipline in predanosti. Saj se tudi to, kot tudi vse ostale spremembe, ne zgodi kar čez noč.


Vendar ko na koncu potegnemo črto in pogledamo, koliko prednosti nam prinesejo redna vadba, zdrava in uravnotežena prehrana ter pozitivno razmišljanje in opazimo vse pozitivne spremembe, se ne bomo nikoli več ozirale nazaj na slog, ki smo ga prej živele.


Z vami delimo 8 nasvetov, s katerimi smo pomagali že številnim puncam, da so šle iz svoje cone udobja in si ustvarile novo rutino.NASVET #1: NAJ BO TVOJA PRIORITETA


V dnevu imamo številne obveznosti, ki jih moramo opraviti. Zato moramo tudi zdrav življenjski slog vključiti v naš vsakdan in ga postaviti visoko na našo lestvico prioritet.