BB-1trak-izziv4.jpg

NAJBOLJ ENERGIČEN
IZZIV JE PONOVNO TUKAJ!

Tukaj je novo leto in tvoja nova priložnost da zablestiš!

Poglej predstavitev, se prijavi in zaživi bolj polno, energično in samozavestno življenje!

BADASS BEJBA IZZIV

#6

Bistvo Badass Bejba Izziva je, da ti skozi 28 dni pokažem, kako na preprost in zabaven način osvojiti telo v katerem se boš počutila samozavestno, zadovoljno in polno energije.

 

Poleg energičnih treningov in jedilnika z več kot 50 enostavnimi recepti, izziv vključuje tudi vsebine strokovnjakov iz vseh področji, knjižico izziva za dodatne usmeritve ter seveda mojo osebno podporo in podporo celotne Badass Bejba skupnosti. In to še ni vse… v izziv smo vnesli še dodatne novosti in ga tako naredili boljšega kot kadarkoli.

 

Vabim te, da se nam pridružiš in sama ugotoviš kaj si sposobna doseči, če svojo miselnost, prehranske navade, trening navade in čas nameniš izoblikovanju boljše verzije sebe. Pridruži se zdaj in zaživi bolj polno, energično in samozavestno življenje!

KAJ BOŠ DOSEGLA?

Kaj boš dosegla je seveda odvisno od tebe. Jaz ti ponujam svoj načrt, motivacijo in preverjeno prakso, kako lahko svoje življenje resnično izboljšaš… še vedno pa si ti tista, ki je odgovorna za končno spremembo.

 

Po končanem izzivu lahko pričakuješ izgubo prvih kilogramov in učvrstitev delov telesa, ki ti trenutno niso všeč. Kar pa je še bolj pomembno… v svoj vsakdan boš vnesla navade, ki so ključne za dolgoročno spremembo in odlične rezultate.

Dodatno boš izboljšala tako splošno zdravje, kot tudi kondicijo in samozavestno zasijala od znotraj navzven. Boljše počutje in več energije pa bo pozitivno vplivalo tudi na vsa ostala področja tvojega življenja.

BB-3trak-izziv.jpg
 

SI PRIPRAVLJENA, DA ZAČNEŠ DELATI
NA SEBI? ZA SEBE.

Ta 28-dnevni izziv vključuje le najboljše in najnovejše vsebine, katere smo z ekipo ustvarjali in izboljševali več kot 3 leta.


Pridruži se po ceni 36,90€, kar je manj kot 1 kava na dan.

 

Naredi prav ZDAJ ta prvi korak in sama ugotovi kaj vse si zmožna, če se samo odločiš!

IZZIV SE ZAČNE ČEZ:

dni

ur

min

sek

Z izzivom začnemo že v ponedeljek, 24. 1. 2022

 

KAJ JE VKLJUČENO

Izziv zajema prav vsa področja, ki jih potrebuješ za svojo preobrazbo, kot tudi mojo lastno podporo in napotke naše neverjetne Badass Bejba ekipe skozi vsak korak na tvoji poti.

TRENINGI V ŽIVO

3x tedensko, vodeni treningi za oblikovanje celotnega telesa + 2 BONUS treninga plesa in joge

VSEBINE STROKOVNJAKOV

Strokovnjakinja joge in sproščanja, magistra nutricionistike in priznani psiholog

RECEPTI IN TEDENSKI JEDILNIK

Enostavne ideje za okusne obroke, nakupovalni listek in pa tedenski jedilnik primeren za vsak cilj - po izbiri tudi v vegetarijanski obliki

ZAPRTA SKUPINA IZZIVA

Podporna skupina ekipe 28-dnevnega izziva in skupnost neustavljivih žensk na enaki misiji

KNJIŽICA IZZIVA

Dodatne usmeritve, sledenje napredku, male dnevne naloge in super motivacija skozi celoten izziv

NAGRADA ZMAGOVALKI IZZIVA

Udeleženka z največ zbranimi točkami in najboljšim rezultatom preoblikovanja postave, prejme denarno nagrado: 250

SKUPNA VREDNOST: 578,90

CENA IZZIVA: 36,90

Pogosta vprašanja - Badass Bejba

POGOSTA VPRAŠANJA

KAKO NAJ VEM, ALI JE TA IZZIV PRAVI ZAME?


BB Izziv je odličen za vse ženske, ki želite doseči prave rezultate, brez da bi morale stopiti v telovadnico ali fitnes. Namenjen je vsem, ki želite svoje življenje dvigniti na višjo stopničko - preoblikovati svojo postavo in miselnost ter se v svojem telesu počutiti bolj energično, samozavestno in privlačno.
KOLIKO ČASA DNEVNO BOM PORABILA ZA IZVEDBO IZZIVA?


Treningi v živo potekajo 3x tedensko, po manj kot 45 minut. Ker vemo, da pri večini pomanjkanje časa predstavlja velik problem, smo izziv oblikovali tako, da so nasveti, naloge in treningi kratki in predvsem učinkoviti. V primeru, da v terminu treninga v živo nimaš časa, ga lahko opraviš tudi kasneje.
ALI ZA TRENINGE POTREBUJEM VADBENE PRIPOMOČKE?


Gre za program, ki je oblikovan za treninge od doma. Tako lahko dosežeš popolno preobrazbo telesa BREZ dodatnih pripomočkov. Če želiš, pa lahko vključiš le minimalno opremo, kot je: vadbena podloga, par uteži, elastika za zadnjico, dolga elastika in klop oz. stol iz pohištva.
ALI JE PROGRAM NAMENJEN TUDI POPOLNIM ZAČETNIKOM?


Ja, seveda. Ne glede na starost in stopnjo pripravljenosti lahko BB Izzivu sledite vse zdrave ženske. Vaje so predstavljene tudi v lažji obliki, tako da si intenzivnost lahko prilagodiš glede na svoje sposobnosti.
V ČEM SE BB IZZIV RAZLIKUJE OD OSTALIH ONLINE PROGRAMOV?


BB Izziv je edinstven, saj se od ostalih programov razlikuje v tem, da se odvija v realnem času. To pomeni, da skupina žensk začne in konča izziv istočasno, v zaprti Facebook skupini. Sestavljen je iz 4 preprostih korakov, ki so ključni za dolgoročne rezultate. Poleg treningov v živo, izziv vključuje tudi poučne vsebine strokovnjakov, jedilnik primeren za vsak cilj ter knjižico, ki te skozi izziv vodi z enostavnimi in jasnimi usmeritvami. Gre za program, ki se preobrazbe loti celovito in dolgoročno.
KAKO IZGLEDA TRENING V 'ŽIVO'


Treningi na BB Izzivu izgledajo tako, da vse punce treniramo skupaj, istočasno s prenosom v naši zaprti Facebook skupini. Pri tem načinu je po naših izkušnjah motivacija in verjetnost, da izziv opraviš povsem v celoti večja. Vsi treningi se shranijo in jih lahko opraviš tudi kasneje. *Pri prenosu v 'živo' ve vidite mene, jaz pa samo vaše komentarje. Vas se torej nikjer ne vidi, niti ne snema.

REZULTATI IN ODZIVI PUNC UDELEŽENIH NA IZZIVU

Poglej kaj lahko dosežeš z Badass Bejba Izzivom in kaj punce pravijo o svoji izkušnji... kaj jim je bilo pri tem najbolj všeč in komu bi ta izziv še posebaj priporočale.

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

IN ŠE NEKAJ VEČ ODZIVOV...

BB-kolaz-racunalnik.jpg

TVOJI CILJI SO
TUDI MOJI CILJI!

Če se predaš tej izkušnji ti obljubim, ne boš spremenila samo svojega videza, ampak tudi svoje počutje, tako kot je to uspelo že več kot 2500 ženskam. 

 

Si pripravljena biti moja naslednja uspešna zgodba?

BB-6trak-izziv3.jpg
BB-7trak-izziv.jpg

NISI ODLOČENA ZAČETI?

PREIZKUSI NAŠ TRENING
BREZPLAČNO!

Spodaj vpiši svoj email, kamor ti pošljemo BREZPLAČNI trening.

Tako boš dobila boljši občutek kako izgledajo treningi na našem Badass Bejba Izzivu, ter zakaj punce v njih tako uživajo.

Juhuu! Trening je že na poti v tvoj 'inbox'.