BB-naslovna-program7.jpg

COACHING

BADASS BEJBA

3-mesečni coaching program s katerim boš (garantirano)

dosegla svojo želeno postavo, dvignila samozavest in počutje, 

brez žrtvovanja veliko svojega časa in najljubše prehrane.

PREDSTAVLJAM TI NEKAJ, KAR NISMO NAREDILI NIKOLI DO ZDAJ...

KAJ SE ZGODI, KO SE PRIDRUŽIŠ
BB COACHING PROGRAMU?

Badass Bejba Coaching je vadbeno-izobraževalni program, v katerega smo vključili najbolj učinkovite vsebine za celovito preobrazbo telesa, navad in miselnosti.

Lahko si ga predstavljaš kot paket mojega osebnega trenerstva in vodenja, izobraževalnega tečaja in vadbenega programa, v enem.

Praktično smo našemu predhodnemu programu dodali manjkajoče dele, da bo ta iz 10% uspešnih preobrazb, prišel na 80%. GARANTIRAM!

Znotraj njega te čakajo vsebine s katerim boš lahko:

Z lahkoto dosegla ali celo presegla svoje cilje preoblikovanja postave.

Dvignila samozavest in izboljšala počutje v svojem telesu.

Premagala lenobo in osvojila aktivno dnevno rutino gibanja.

Vzpostavila pravilen odnos do prehrane, brez omejevanja in lakote.

Premagala strah do neuspeha, kljub predhodnim spodrsljajem.

Zmanjšala stres, izboljšala spanec in povečala uspešnost na drugih področjih življenja.

Pridobila železno voljo, zmagovalno miselnost in samodisciplino.

Prenehala z vrtenjem v “začaranem krogu” in ponavljanjem istih napak.

Zgradila potrebne navade za dolgoročen življenjski slog.

... in vse to, brez da "žrtvuješ" veliko svojega časa.

SLIŠI SE KOT SANJE VSAKE ŽENSKE - KAKO PA BOMO VSE TO DOSEGLI?

V BB Coaching programu ti bomo nudili ključna znanja, podporo in najbolj učinkovit sistem vadbe, s katerimi so že mnoge sanje po preobrazbi postale resničnost.

V tem 3-mesečnem dostopu do življenje-spreminjajočega programa prejmeš:

12 SKUPINSKIH VIDEO KLICEV

V poteku programa se bomo punce vsak teden dobile na skupinskem Zoom klicu, kjer bom odgovarjala na vaša vprašanja in ovire v procesu, vam delila nasvete in poskrbela za dvig motivacije pred vsakim novim tednom.

12 SKUPINSKIH TRENINGOV

Vsak teden bomo opravile tudi skupinski Zoom trening, na katerih bomo opravile učinkovite treninge, dvignile raven energije in počutja. Pri treningu bom nadzirala tudi vašo izvedbo vaj in poskrbela, da se boste gibale pravilno.

CELOTEN IZOBRAŽEVALNI TEČAJ

Izobraževalni tečaj, ki vključuje 6 modulov in več kot 30 video vsebin, ter zajema vsa ključna področja za dolgoročno in vzdržno preoblikovanje postave. Od tega kako svojo miselnost pripraviti na uspeh, do tega kako sestaviti svoje obroke in vzpostaviti pravilen odnos do prehrane.

42 VODENIH TRENINGOV

V celoti vodeni treningi, pri katerih mi le slediš od začetka do konca in katere lahko opraviš kjerkoli in kadarkoli. Razdeljeni so v 3 stopnje, v katerih se težavnost postopoma zvišuje in omogoča konstanten napredek, brez občutka preobremenitve.

12 BONUS TRENINGOV

Bonus treningi za dodatno popestritev na tvoji poti do preobrazbe. 4x trening v paru za spodbudo svojemu partnerju ali prijateljici. 4x joga praksa za sprostitev in raztezanje. 4x “Booty party” trening za dodaten tonus v nogah in zadnjici.

60 RECEPTOV, JEDILNIK IN NAKUPOVALNI SEZNAM

Več kot 60 idej za okusne in uravnotežene obroke, prilagodljiv mesečni jedilnik za boljši občutek oblikovanja svoje prehrane in pa nakupovalni seznam za enostavno izkušnjo pri tvojem naslednjem nakupovanju.

KNJIŽICA PROGRAMA IN VADBENI KOLEDARČEK

Knjižica programa, katera vključuje dodatne usmeritve in male tedenske naloge za učinkovito osvajanje novih navad, ter vadbeni koledarček za sledenje opravljenim treningom in beleženje tvojega napredka.

PODPORNA SKUPNOST ŽENSK

Zaprta Facebook skupina vseh žensk sodelujočih v programu, ki bo namenjena dodatni podpori, motivaciji in medsebojni spodbudi. Lahko si jo predstavljaš kot naš prostor za klepet, deljenje nasvetov in drugih idej.

BB-3trak-program4.jpg

Če iščeš rešitev, ki ti omogoča vzdržno preoblikovanje postave, brez žrtvovanja veliko svojega časa, odrekanja pri prehrani in preobremenitve...

ČESTITKE. NA PRAVEM MESTU SI!

JE BADASS BEJBA COACHING PROGRAM NAMENJEN TEBI?

Program je ustvarjen prav zate, če se prepoznaš v enem od sledečih:

Želiš izgubiti odvečne kilograme in dvigniti tonus mišic, ampak ne veš kje in kako začeti.

Si že večkrat poskusila s preobrazbo svojega telesa, ampak ti je vedno znova spodletelo.

Se pogosto spopadaš s stresom, slabim spancem in utrujenostjo.

Potrebuješ motivacijo in podporo, saj imaš težave pri ohranjanju discipline.

Želiš enostaven in preizkušen plan, ki te do rezultatov vodi korak-po-koraku.

Poskrbi, da bo leto 2023, tvoje najboljše leto!

TO SO NAŠE ZGODBE, KI SO IZ ŽELJE POSTALE RESNIČNOST

Gre za  uspešne zgodbe, ki so jih punce dosegle z našim predhodnim programom. Z njim smo pomagali že več kot 3156 ženskam, tokrat pa smo naredili še 3 korake višje, ga nadgradili in poskrbeli, da te bo dobesedno “izstrelil” do prave fit bejbe.

Alja Sobočan.jpg

Najprej bi rada pohvalila tvojo zagnanost, vztrajnost in ljubezen do dela, ki ga opravljaš. Ta pozitiven vibe, ki ga oddajaš se čuti tudi med nami.

Zame osebno je bil to eden od ključnih razlogov, da sem nadaljevala s tvojim programom.

Mislim, da na začetku rabiš nekoga, ki te potiska naprej. In glej, pafff, sem to kar sem sedaj.

Tvoji treningi, tvoji super recepti, motivacija, najboljše punce. Kljub napornim dnevom, ni treninga, da bi ga izpustila.

Želela sem si pridobiti na mišični masi, kar mi je tudi uspelo. Hvala Manca! Let’s gooo!”

- Sabina, 32

Gledam slike pred začetkom in zdaj... in naj se ti najprej zahvalim, da si me januarja s tvojim programom po domače povedano 'brcnila v rit'.

Brez te tvoje brce in Badass Bejba programa danes nebi bila 15 kilogramov lažja in polna energije. Ti si prva, ki me je pripravila, da grem iz cone udobja in naredim nekaj zase!

Vem da sem sama prišla do sem, ampak gre velika zasluga tudi tebi. Hvala ti za vse lekcije, treninge in motivacijo! Hvala Manca!

- Zala, 22

Zala Golnar.jpg
BB-preobrazba-Lidija3.jpg

Ta izkušnja vadbe s teboj je bila nekaj najboljšega, kar sem si v zadnjem času privoščila zase!

Ko sem pred začetkom naredila prve fotke v kopalkah, me je kar preteslo. Vedela sem, da je skrajni čas, da začnem nekaj delati drugače.

Po 14ih dneh vadbe  sem modrc lahko zapela na zadnje haklce in si oblekla svoj najljubši plašč, ki me je že dve leti čakal v omari. Vidno se mi je zmanjšal obseg trebuha in ne čutim več napihnjenosti. Celulit je skoraj da izginil in še zdaj se čudim, kako je to mogoče. 

Res se ti zahvaljujem, da si bila tukaj zame.”

- Lidija, 36

KAKO IZGLEDA BB COACHING PROGRAM?

SI PRIPRAVLJENA NAREDITI 1. KORAK?

Vse kar moraš storiti je, da pritisneš na spodnji gumb in izvedeš prijavo.
Tako dobiš dostop do vseh vsebin, ki jih program vključuje - ZA VEDNO!

Naredi prav ZDAJ ta 1. korak in sama ugotovi kaj vse si zmožna, če se samo odločiš!

Če z BB Coaching programom ne dosežeš željenih rezultatov, podaljšamo tvoj dostop - neomejeno!

Če program predelaš in mu slediš v celoti, ampak v roku 3 mesecev ne dosežeš željenih rezultatov, mi piši na info@badassbejba.si in zgodilo se bo naslednje:

Tvoj dostop do programa ti podaljšam, dokler ne dosežeš cilja, katerega si si pred začetkom zastavila.

Prejmeš možnost za individualni video klic (1:1), na katerem pregledava tvojo pot in skupaj odpraviva težave, ki te ovirajo, da še vedno nisi dosegla svojega cilja.

Torej, v malo verjetnem primeru, da v 3 mesecih BB Coaching programa ne dosežeš preobrazbe (zaradi katere si se tudi prijavila), ti ne bom le podaljšala dostop do vseh vsebin programa, ampak tudi individualno rešila težave, ki te oddaljujejo od cilja.

V kakovost programa sem namreč 200% prepričana in želim, da se mu pridružiš popolnoma brez skrbi, da bi lahko karkoli šlo narobe.

TO SO NAŠE ZGODBE, KI SO IZ ŽELJE POSTALE RESNIČNOST

Alja Sobočan.jpg

Najprej bi rada pohvalila tvojo zagnanost, vztrajnost in ljubezen do dela, ki ga opravljaš. Ta pozitiven vibe, ki ga oddajaš se čuti tudi med nami.

Zame osebno je bil to eden od ključnih razlogov, da sem nadaljevala s tvojim programom.

Mislim, da na začetku rabiš nekoga, ki te potiska naprej. In glej, pafff, sem to kar sem sedaj.

Tvoji treningi, tvoji super recepti, motivacija, najboljše punce. Kljub napornim dnevom, ni treninga, da bi ga izpustila.

Želela sem si pridobiti na mišični masi, kar mi je tudi uspelo. Hvala Manca! Let’s gooo!”

- Sabina, 32

"Mančin profil sem zagledala nekje lani in videla, da je imela ta program, na katerega sem se želela prijaviti, a sem vsakič mislila, da je samo izguba denarja.

Ko sem se končno opogumila in kupila program se je vse spremenilo. Dala sem si v glavo, da bom shujšala in se tako dan za dnem trudila doseči svoj cilj.

Izpolnjevala sem dnevne naloge in si vsak dan vzela 40-50 minut za trening pred televizijo ali v naravi. Pazila sem tudi na hrano in po 28-dneh, ko sem izgubila 5 kg ugotovila, da je vse v naši glavi. Vse se da v življenju, če se le hoče. Hvala Manca!"

- Tamara, 27

BB-8trak-akademija2.jpg

“Naš razvoj mora biti povezan z gibanjem in tega se zavedam. Prav zato sem se tudi pred nekaj meseci prijavila na tvoj vadbeni program.

S tvojim vodenjem je bila moja motivacija na vrhuncu in nagrada zagotovljena - moje preoblikovano telo in veliko energije. Predvsem pa me energija in volja, kateri dobim s sledenjem tvojim odličnim nasvetom in treningom, ženeta v nove podvige.

Brez tvojih treningov si življenja enostavno več ne predstavljam. Hvaležna, da sem te spoznala in bila del tvojega programa!”

- Sabina, 40

BB-11preobrazba-izziv.jpg

IN ŠE VEČ...

BB-odzivi-program4.jpg

VEM KAJ TI SEDAJ ROJI PO GLAVI...

#1

#2

#3

možnost: Pa ne še en program, ki ga kupim, naredim 4 treninge, skuham 3 zdrava kosila in po enem tednu popustim ter padem nazaj...

možnost: Vsi online programi so dolgočasni, brezosebni in nikoli ne vem, če vaje sploh izvajam pravilno...

možnost: Lahko je tebi, ko imaš čas trenirat… jaz s službo, otroci in 100 stvarmi, ki jih moram narediti čez dan… kje naj najdem čas zase, kaj šele za trening?

Popolnoma se strinjam s tabo.

 

Tudi meni se je večina online programov zdelo dolgočasnih, neosebnih in kmalu me je popustila vsa motivacija s katero sem začela.

 

Zato nočem, da je tudi sedaj tako!

 

Ko narediš nekaj klikov in vstopiš v Badass Bejba program, te notri čaka knjižica v kateri so zbrane dodatne vsebine in usmeritve za uspešno dokončanje programa.

Nato si izbereš svojo težavnostno stopnjo in greva v akcijo!

 

Ob izbiri ‘začetne stopnje’ sem zate pripravila uvodni trening, kjer greva skupaj čez vaje in ti nazorno pokažem, kako jih izvajaš pravilno.

To mi je zelo pomembno, saj slaba izvedba prinese poškodbe.

Za tem se nam pridružiš v zaprto skupino, kjer se bomo punce skupaj družile,  delile nasvete in motivirale.

Da treningi še zdaleč ne bodo dolgočasni, pa sem pripravila tudi bonus 'booty-party' treninge, ki se bodo odvijali v naši zaprti skupini, v živo.

V zaprti skupini bom za vas prav tako vodila tedenske izobraževalne vsebine in skupno druženje oz. 'klepet'.

Seveda pa preobrazba telesa ne pride samo s treningom... še bolj pomembna je prehrana.

 

V programu sem zate pripravila več kot 50 receptov, nakupovalni seznam in mesečni jedilnik, ki ti ne bo dajala niti najmanjšega občutka, da se čemu odrekaš.

Spodaj si poglejva le nekaj izmed odzivov punc, ki so že bile del Badass Bejba programa in so dosegle neverjetne rezultate.

PREDSTAVLJAJ SI DA...

Zjutraj skočiš iz postelje polna energije, saj komaj čakaš nov dan

Tvoje telo vsak dan bolje funkcionira

Tvoja postava v ogledalu dobiva privlačnejšo obliko

Se vedno lažje soočaš z negativnimi čustvi in stresom

Oblikuješ novo navado kuhanja zdravih jedi, ne da bi pogrešala stare recepte

Osvojiš dnevno rutino in zdrav način življenja, ki ti ustreza dolgoročno

Izgledaš 'SEXY AS HELL'

… in vem, da bo to tvoja nova realnost, če se odločiš narediti prvi in najtežji korak!

Enkraten nakup za neomejen dostop - 42,90€

BB-3trak-program4.jpg

KDO SEM IN KAKŠNA JE MOJA MISIJA

Moje ime je Manca Šepetavc, sem nekdanja profesionalna atletinja, sedaj osebna trenerka in motivatorka. Kot atletinja sem osvojila kar nekaj državnih rekordov in redno tekmovala na evropskih prvenstvih, ampak žal ni bilo vse tako bleščeče.

Po večji poškodbi zadnje stegenske mišice sem se odločila za končanje kariere in čez noč ostala brez dolgoletne aktivne dnevne rutine. Znašla sem se v nekakšni depresiji: “Kaj zdaj, kako naprej?” In kot večina žensk, svojo slabo voljo tolažila z ogromno količino bonbonov in čokolade, odvečni kilogrami pa so se iz dneva v dan le kopičili.

Obupano sem iskala rešitev, nato pa nekega dne prišla do ideje, ki je meni spremenila vse. Zasnovala sem preprost seznam korakom, ki jih moram opraviti, da me vsak dan pripeljejo bližje svojemu cilju. Te korake sem dobesedno "avtomatizirala" v svoj vsakdan…

BB-prej-Manca.jpg
BB-potem-Manca.jpg

2021

2015

Puscica-prej-potem.png
IMG_5336.jpg

Cosmopolitan, junij 2021

Le kakšno leto za tem, sem ustvarila vadbeni program Badass Bejba, s katerim je moja misija pomagati vsem ženskam z enakim problemom in jim pokazati pot do čudovite postave, boljšega počutja in osebne sreče.

Verjamem, da lahko s tem sistemom dela ter mojo osebno podporo in vodenjem, spremembo doseže prav vsaka ženska, ki si tega zares želi.

POGOSTA VPRAŠANJA

SI PRIPRAVLJENA NA SVOJO PREOBRAZBO?

Zagotovi si svoje mesto na 'Badass Bejba: Za vedno' programu že danes in izkoristi noro ugodno ceno 42,90€!