BB-1trak-akademija.jpg

ČAS JE ZA NASLEDNJO
STOPNIČKO! SI Z NAMI?

Resnično preoblikovanje postave se začne tukaj! Odkleni svoj polni potencial in zaključi leto 2021 v najboljši verziji sebe.

ULTIMATIVNA VADBENA AKADEMIJA

UVA je 6-tedenski program, s katerim boš osvojila naslednjo stopničko na svoji poti preoblikovanja postave, v celoti odklenila svoj potencial in presegla svoje cilje. 

 

Še naprej bomo skupaj trenirale, se motivirale in ‘razturale’ Badass Bejba način življenja, v poteku Akademije skozi 2 stopnji, kateri se po težavnosti stopnjujeta.

 

Dodali pa smo še obilo vznemerljivih vsebin naše ekipe super strokovnjakov, ki bodo poskrbeli za dodatne nasvete in vadbe, medtem ko slediš svojemu vadbenemu koledarčku za večjo doslednost in sledenje napredku.

 

Na tej točki bi bila največja napaka odnehati. Prestala si najtežji del na poti do spremembe, zdaj pa je čas, da osvojiš resnične rezultate!

BB-3trak-akademija.jpg

KOMU JE NAMENJENA?

Namenjena je vsem puncam, ki ste bile del Badass Bejba Izziva, ne glede na to ali si izziv opravila povsem v celoti, ali pa le delno.

 

S strukturo treningov, ki se po težavnosti skozi potek programa stopnjuje, je Ultimativna Vadbena Akademija primerna za vse, ki želite svoje potovanje preoblikovanja postave v preostanku leta 2021 dvigniti na višjo stopničko.

 

Če iščeš način, da nadgradiš svojo samozavest, izboljšaš moč, razviješ obliko svojih mišic, vadiš disciplino in premakneš svoje meje… potem je to program zate!

KAJ LAHKO DOSEŽEŠ?

V vsaki ženski se skriva potencial, ki le čaka na priložnost, da pride na površje in zasije. Po uspešnem končanju Akademije bo ta potencial zasijal v celoti.

Na prvi stopnji lahko pričakuješ izgubo dodatnih 3-5 kilogramov oziroma učvrstitev delov telesa, ki ti še vedno niso všeč. Delali bomo na sposobnosti ohraniti vadbeno rutino skozi celo življenje.

Ob uspešnem dokončanju pa dosego svojih življenjskih rezultatov in formo v kateri verjetno še nikoli nisi bila. Dodatno lahko izboljšaš tako splošno zdravje, kot tudi kondicijo in samozavestno zasiješ od znotraj navzven. Boljše počutje in več energije pa bo pozitivno vplivalo tudi na vsa ostala področja tvojega življenja.

BB-4trak-akademija.jpg

PRIPRAVLJENA NA NASLEDNJO STOPNIČKO SVOJE PREOBRAZBE?

Ta program vsebuje dostop do vsebin, ki so ključne za osvojitev naslednje stopnje, na svoji poti preobilikovanja postave. Dodali pa smo tudi veliko izboljšav in ga tako naredili boljšega kot kadarkoli.


Izkoristi prijavo po ceni 32,90€, kar je manj kot 0,80€ na dan. Pridruži se zdaj!

AKADEMIJA SE ZAČNE ČEZ:

dni

ur

min

sek

Mesta za prijavo so omejena!

KAJ JE VKLJUČENO

Akademija vsebuje le najboljše vsebine, katere smo izpopolnjevali skozi zadnja leta vodenja tega programa, hkrati pa so ključne za doseganje naslednje stopnje pri svoji celoviti preobrazbi.

TRENINGI V ŽIVO

3x tedensko, vodeni treningi za oblikovanje celotnega telesa

NASVETI NUTRICIONISTKE

Prehranski nasveti in usmeritve naše nutricionistke Zale

VADBENI KOLEDARČEK

Doslednot pri opravljanju treningov in sledenje svojemu napredku

ZAPRTA SKUPINA AKADEMIJE

Motivirana in vzpodbudna skupnost neverjetnih žensk Ultimativne Vadbene Akademije

BONUS TRENINGI

Dodatni treningi zumbe in joge, ki bodo poskrbeli tako za zabavo, kot tudi za sprostitev

DIPLOMA OB KONČANJU

Diploma o opravljeni Ultimativni Vadbeni Akademiji ob uspešnem dokončanju programa

SKUPNA VREDNOST: 350€+

BB-6trak-akademija.jpg

POTEK AKADEMIJE

V potek programa Ultimativne Vadbene Akademije smo vključili dve stopnji, ki se po težavnosti stopnjujeta in tako omogočata izredno prilagojen način treninga za vse udeležene.

NAPREDNA

1. STOPNJA

Trajanje: 8.11.2021 - 28.11.2021

Težavnost naših treningov se bo na tej stopnji začela rahlo stopnjevati, spremenila pa se bo tudi struktura treningov in nam omogočila dodaten, še boljši napredek.

Delali bomo na sposobnosti ohraniti vadbeno rutino skozi celo življenje.

ULTIMATIVNA

2. STOPNJA

Trajanje: 29.11.2021 - 19.12.2021

Na tej stopnji bomo vključili tudi vadbene pripomočke in tako naše treninge še dodatno popestrili.

Ob končanju lahko pričakuješ osvojitev svojih željenih ciljev in telesno formo, v kateri verjetno še nikoli nisi bila.

NOVA TI, JE LE
ŠE KORAK STRAN!

Poglej, kaj je mogoče doseči, ko narediš korak na naslednjo stopničko, se predaš in slediš svojemu cilju. Naša članica Tamara je to neverjetno preobrazbo osvojila v le dveh mesecih.

 

In prav ti si lahko naslednja!

BB-9trak-akademija2.jpg

SI PRIPRAVLJENA, DA ZAMIGAŠ Z NAMI?

Zagotovi si svoje mesto v Ultimativni Vadbeni Akademiji danes, po super ceni vseh paketov!