BB-1trakCS-izziv.jpg

ZAMUDILA PRIJAVO NA BADASS BEJBA IZZIV?

Ne skrbi! Nov Badass Bejba Izziv prihaja že v JANUARJU.

Spodaj vnesi svoj email in si tako rezerviraj svoje mesto po predprodajni ceni.

BADASS BEJBA IZZIV #6

Prihaja nova priložnost, da svoje izgovore končno pustiš za sabo in se preobraziš v močno, energično in samozavestno žensko.

V spodnje okence vpiši svoj email in tako poskrbi, da boš obveščena še preden se prijave na nov Badass Bejba Izziv tudi uradno odprejo.

Zgrabi priložnost že danes in tako začni leto 2022 na najboljši možen način!

Tvoje mesto je rezervirano!

NAŠE USPEŠNE ZGODBE

BB-1preobrazba-izzivCS1.jpg

TAMARA

"Mančin profil sem zagledala nekje lani in videla, da je imela ta program, na katerega sem se želela prijaviti, a sem vsakič mislila, da je samo izguba denarja.

Ko sem se končno opogumila in kupila program se je vse spremenilo. Dala sem si v glavo, da bom shujšala in se tako dan za dnem trudila doseči svoj cilj.

Izpolnjevala sem dnevne naloge in si vsak dan vzela 40-50 minut za trening pred televizijo ali v naravi. Pazila sem tudi na hrano in po 28-dneh, ko sem izgubila 5 kg ugotovila, da je vse v naši glavi. Vse se da v življenju, če se le hoče. Hvala Manca!"

ALEKSANDRA

"Leto dni po porodu sem se končno spravila nazaj v red! Treningi so bili nori, da o tvoji pozitivni energiji sploh ne govorim!

Najprej sem mislila, da mi ne bo uspelo zdržati do konca, ampak na koncu mi je uspelo. Ponosna sem nase in zmotivirana za nadaljnje treninge. Hvala ti Manca!"

Aleksandri je uspelo skozi Izziv izgubiti kar 5 kg, 7 cm v pasu in 6 cm v stegnih. Res odličen rezultat!

BB-2preobrazba-izzivCS.jpg
BB-3preobrazba-izzivCS.jpg

ZALA

"Gledam slike prej in potem... in naj se ti najprej zahvalim, da si me januarja z 28-dnevnim izzivom po domače povedano 'brcnila v rit'.

Brez te tvoje brce in Badass Bejba programa danes nebi bila 15 kg lažja in polna energije. Ti si prva, ki me je pripravila, da grem iz cone udobja in naredim nekaj zase!

Vem da sem sama prišla do sem, ampak gre velika zasluga tudi tebi. Hvala ti za vse lekcije, treninge in motivacijo!"

ANA

"Meni je Badass Bejba Izziv popolnoma spremenil navade in lahko rečem tudi življenje. Brcnila sem se v rit pa sem vztrajala in še vedno vztrajam!

Tako sem srečna, da lahko treniram v 'the best' skupnosti badass bejb, z najboljšo trenerko! Manca, prava carica si in vedno me napolniš s pozitivo in energijo! Hvala, ker si!"

BB-4preobrazba-izzivCS.jpg
BB-5preobrazba-izzivCS.jpg

NINA

"Manca iz srca se ti moram zahvaliti za tale izziv. Meni je dobesedno spremenil način življenja. Sedaj obožujem zdravo prehrano in gibanje!

Komaj čakam, da se nov dan začne, da grem novim zmagam na proti. Vrnila si mi več samozavesti in nasmeh na obraz. Hvala, hvala, hvala!"

Nini je uspelo skozi Izziv izgubiti več kot 2,5 kg. Super rezultat za tako kratko obdobje!

... IN ŠE VELIKO VEČ. PRAV TI SI LAHKO NASLEDNJA!

REZERVIRAJ SVOJE MESTO

Tvoja priložnost, da si predčasno zagotoviš svoje mesto na Badass Bejba Izzivu, ki prihaja v začetku leta 2022, po super znižani ceni.

V spodnje okence vpiši svoj email in obvestili te bomo še preden bodo prijave odprte. Si pripravljena, da zamigaš z nami?

Tvoje mesto je rezervirano!